Política de Privacitat:

Antoni Llopart Molas, amb domicili social a carrer Dr. Pasteur nº 26 – 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona), és la titular del web www.planxisol.com

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, així com la normativa vigent en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’usuari accepta que les dades personals aportades a través de formularis d’aquest lloc web, de comptes de correu electrònic associades o qualsevol altre facilitat a l’empresa, siguin incorporades a un fitxer propietat d’Antoni Llopart Molas, amb la finalitat de contestar a les consultes realitzades, la prestació dels serveis sol·licitats i per mantenir-lo informat, bé per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de novetats, productes i serveis relacionats amb l’empresa o amb terceres empreses col·laboradores. En el cas de comunicacions comercials a través de correu electrònic o mitjà equivalent, l’usuari presta el seu consentiment exprés per l’enviament de publicitat a través d’aquest mitjà.

L’empresa es compromet al compliment del seu deure de secret respecte de les dades de caràcter personal i de la seva obligació de tractar-los amb confidencialitat i assumeix, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra legislació aplicable.

L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, reservant l’empresa el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

El titular de les dades podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al seu tractament, legalment establerts, davant Antoni Llopart Molas mitjançant comunicació escrita al carrer Dr. Pasteur nº 26 – 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona).